Hogyan dolgozunk?

Az üzleti modellünk már kezdetekről a magas hozzáadott értékre épül, mellyel ügyfeleinknek extrát nyújtunk, s nem pusztán technológiát és szerver erőforrásokat biztosítunk. Általában mindenről gondoskodunk a háttérben, és folyamatosan alakítjuk szolgáltatásainkat, hogy a legjobb eredmény szülessen. Nyitottak vagyunk, hogy új ötleteidhez, körülményeidhez bármikor alkalmazkodjunk.

about us

Miért mi?

Az insfrastruktúránk Európa vezető adatközpontjaiban a legújabb technológiára épül. A minőségi eszközökkel rugalmas, az igényeidhez minél pontosabban illeszkedő szolgáltatásokat hozunk létre. Bármilyen kérdéssel, problémával kapcsolatban folyamatosan rendelkezésedre állunk. Nem csak a szerverek és szolgáltatások működtetésében vagyunk jók, ha kell bevetjük DevOps skilljeinket is, hogy segítsünk alkalmazásaidat tovább-optimalizálni.

A történetünk

Mi - Ákos, János és Béla - ezeréves barátok, jó néhány év különböző területen szerzett tapasztalattal a hátunk mögött 2007-ben döntöttünk a cégalapítás mellett, lényegében János mellékállásban kiszolgált maroknyi hosting ügyfelére alapozva. Ahogy növekedtünk, ráébredtünk, hogy a kisvállalkozásoknak sokféle IT szolgáltatásra van igénye, így mi is a szolgáltatások széles skáláját kínáltuk. A hosting mellett irodai rendszergazdai szolgáltatással, web dizájn projektekkel, egyedi üzleti szoftverek fejleszétésével, és minden egyébbel foglalkoztunk ami utunkba került. Sokat tanultunk az ügyfeleinkről és a piacról egyaránt.

2011-ben felvásároltunk, egy, a miénkhez hasonló méretű hosting portfóliót, és innentől kezdve a fókuszunkat mindinkább a profi hostingra szűkítettük. Ez évtől működünk a Ruffnet név égisze alatt.

about us

Join us today!
Find out what separates Ruffnet from all the competition.

Kapcsolat

We have some great clients Who love us

Domain regisztráció? Biztonságos webtárhely? Mi mindenképpen a Ruffnetet választjuk. Több mint 20 éve dolgozunk együtt, itt minden zökkenőmentesen zajlik.

Fábián Zsolt - CEO - Hallenbeck IT Services Kft.
Fábián Zsolt - CEO - Hallenbeck IT Services Kft.
hlb.hu

Örülünk a szolgáltatásnak, a támogatás precíz és gyors. Ha könnyű életre vágysz az interneten, mindenképpen ajánlom a Ruffnet-et.

Kővári Gábor - CEO - Cyberdürer Brand & Digital
Kővári Gábor - CEO - Cyberdürer Brand & Digital
cyberdurer.hu

A Ruffnet jó néhány szervert futtat nekünk. Komoly segítséget nyújtanak összetett online médiaportáljaink optimalizálásában. Ha Devops szakértőkre van szükséged, a Ruffnet tökéletes választás!

Kőszegi Péter - CEO - Netrix Kft.
Kőszegi Péter - CEO - Netrix Kft.
netrix.hu

9 éve dolgozunk a Ruffnettel. Az általuk nyújtott tárhelymegoldás sokkal könnyebbé teszi mindennapjainkat. Úgy érezzük, hogy igényeinket és problémáinkat valóban megértik, és kiváló támogatással kezelik őket.

Karácsonyi Miklós - CEO - BBKK kft.
Karácsonyi Miklós - CEO - BBKK kft.
bbkk.hu

Valódi partnereket találtunk, amelyek kiegészítik vállalkozásunkat. Koncentrálhatunk a fejlesztésre, miközben projektjeink zökkenőmentesen folynak. A Ruffnet mindig ott van, hogy együttműködjön ügyfeleink igényeinek kiszolgálásában.

Baranyai Zoltán - CEO - Rufftech Kft.
Baranyai Zoltán - CEO - Rufftech Kft.
rufftech.hu

Nekem is van egy kis hosting vállalkozásom. Nagy érték számomra, hogy mindent a Ruffneten futtatok. Mindent rendben tartanak, és zökkenőmentesen működik egész nap, mindennap!

Vágvölgyi Attila - CEO - iWare Solutions Kft.
Vágvölgyi Attila - CEO - iWare Solutions Kft.
iwaresolution.hu

Van egy dedikált szerverünk a Ruffnetnél. Örülünk az általuk nyújtott teljes irányításnak és barátságos támogatásnak. Nagyon ajánlott!

Böröcz Gergely - CEO - Valkyr Kft.
Böröcz Gergely - CEO - Valkyr Kft.
valkyr.hu

Saját informatikai részlegünk van, ennek ellenére 2014 óta boldog ügyfelei vagyunk a Ruffnetnek. Számos folyamatunk és projektünk a Ruffnet Menedzselt VPS szerverein fut.

Hecz Katalin - CMO - Alcar Kft., Gumi-Profi Kft.
Hecz Katalin - CMO - Alcar Kft., Gumi-Profi Kft.
alcar.hu