Hogyan dolgozunk?

Az üzleti modellünk már kezdetekről a magas hozzáadott értékre épül, mellyel ügyfeleinknek extrát nyújtunk, s nem pusztán technológiát és szerver erőforrásokat biztosítunk. Általában mindenről gondoskodunk a háttérben, és folyamatosan alakítjuk szolgáltatásainkat, hogy a legjobb eredmény szülessen. Nyitottak vagyunk, hogy új ötleteidhez, körülményeidhez bármikor alkalmazkodjunk.

about us

Miért mi?

Az insfrastruktúránk Európa vezető adatközpontjaiban a legújabb technológiára épül. A minőségi eszközökkel rugalmas, az igényeidhez minél pontosabban illeszkedő szolgáltatásokat hozunk létre. Bármilyen kérdéssel, problémával kapcsolatban folyamatosan rendelkezésedre állunk. Nem csak a szerverek és szolgáltatások működtetésében vagyunk jók, ha kell bevetjük DevOps skilljeinket is, hogy segítsünk alkalmazásaidat tovább-optimalizálni.

A történetünk

Mi - Ákos, János és Béla - ezeréves barátok, jó néhány év különböző területen szerzett tapasztalattal a hátunk mögött 2007-ben döntöttünk a cégalapítás mellett, lényegében János mellékállásban kiszolgált maroknyi hosting ügyfelére alapozva. Ahogy növekedtünk, ráébredtünk, hogy a kisvállalkozásoknak sokféle IT szolgáltatásra van igénye, így mi is a szolgáltatások széles skáláját kínáltuk. A hosting mellett irodai rendszergazdai szolgáltatással, web dizájn projektekkel, egyedi üzleti szoftverek fejleszétésével, és minden egyébbel foglalkoztunk ami utunkba került. Sokat tanultunk az ügyfeleinkről és a piacról egyaránt.

2011-ben felvásároltunk, egy, a miénkhez hasonló méretű hosting portfóliót, és innentől kezdve a fókuszunkat mindinkább a profi hostingra szűkítettük. Ez évtől működünk a Ruffnet név égisze alatt.

about us

Csatlakozz hozzánk még ma!
Tudd meg, mi különbözteti meg a Ruffnetet a versenytársaitól.

Kapcsolat

Van néhány nagyszerű ügyfelünk, akik szeretnek minket

Domain regisztráció? Biztonságos webtárhely? Mi mindenképpen a Ruffnetet választjuk. Több mint 20 éve dolgozunk együtt, itt minden zökkenőmentesen zajlik.

Fábián Zsolt - CEO - Hallenbeck IT Services Kft.
Fábián Zsolt - CEO - Hallenbeck IT Services Kft.
hlb.hu

Örülünk a szolgáltatásnak, a támogatás precíz és gyors. Ha könnyű életre vágysz az interneten, mindenképpen ajánlom a Ruffnet-et.

Kővári Gábor - CEO - Cyberdürer Brand & Digital
Kővári Gábor - CEO - Cyberdürer Brand & Digital
cyberdurer.hu

A Ruffnet jó néhány szervert futtat nekünk. Komoly segítséget nyújtanak összetett online médiaportáljaink optimalizálásában. Ha Devops szakértőkre van szükséged, a Ruffnet tökéletes választás!

Kőszegi Péter - CEO - Netrix Kft.
Kőszegi Péter - CEO - Netrix Kft.
netrix.hu

9 éve dolgozunk a Ruffnettel. Az általuk nyújtott tárhelymegoldás sokkal könnyebbé teszi mindennapjainkat. Úgy érezzük, hogy igényeinket és problémáinkat valóban megértik, és kiváló támogatással kezelik őket.

Karácsonyi Miklós - CEO - BBKK kft.
Karácsonyi Miklós - CEO - BBKK kft.
bbkk.hu

Valódi partnereket találtunk, amelyek kiegészítik vállalkozásunkat. Koncentrálhatunk a fejlesztésre, miközben projektjeink zökkenőmentesen folynak. A Ruffnet mindig ott van, hogy együttműködjön ügyfeleink igényeinek kiszolgálásában.

Baranyai Zoltán - CEO - Rufftech Kft.
Baranyai Zoltán - CEO - Rufftech Kft.
rufftech.hu

Nekem is van egy kis hosting vállalkozásom. Nagy érték számomra, hogy mindent a Ruffneten futtatok. Mindent rendben tartanak, és zökkenőmentesen működik egész nap, mindennap!

Vágvölgyi Attila - CEO - iWare Solutions Kft.
Vágvölgyi Attila - CEO - iWare Solutions Kft.
iwaresolution.hu

Van egy dedikált szerverünk a Ruffnetnél. Örülünk az általuk nyújtott teljes irányításnak és barátságos támogatásnak. Nagyon ajánlott!

Böröcz Gergely - CEO - Valkyr Kft.
Böröcz Gergely - CEO - Valkyr Kft.
valkyr.hu

Saját informatikai részlegünk van, ennek ellenére 2014 óta boldog ügyfelei vagyunk a Ruffnetnek. Számos folyamatunk és projektünk a Ruffnet Menedzselt VPS szerverein fut.

Hecz Katalin - CMO - Alcar Kft., Gumi-Profi Kft.
Hecz Katalin - CMO - Alcar Kft., Gumi-Profi Kft.
alcar.hu